OM SVEND AAGE CHRISTIANSEN A/S

Hvorfor vælge os

Vælger du os  som total-, hoved- eller fagentreprenør, er du sikret et byggeri af høj kvalitet samt en hurtig og effektiv byggeproces. Firmaet sætter en stor ære i levere arbejde af høj håndværksmæssig standard samt at overholde hvad der aftales; lige fra kvalitet til tidsramme. Netop derfor anvender vi næsten udelukkende vores egne erfarne, ansvarsbevidste og veluddannede håndværkere.

Med kundens ønsker i centrum finder vi gode, kvalitets- og prisbevidste løsninger, der tilgodeser både funktion og design.

Vi samarbejder kun med anerkendte underleverandører, der kan dokumentere, at kvaliteten af deres arbejde er i top. Langvarige samarbejder mellem os og solide underleverandører er med til at sikre den høje kvalitet, der kendetegner firmaets produkter.

Totalentreprenør

Vi har 33 års erfaring fra omfattende byggeaktivitet over hele landet og er en af Nordjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Vi opfører alle typer bygninger for landbruget, boligsektoren, industrien, salgs- og serviceerhvervene samt for det offentlige.

Vi er en professionel, erfaren og solid samarbejdspartner med fokus på høj kvalitet. Med kundens ønsker i centrum finder vi gennemtænkte og holdbare løsninger, der tilgodeser både funktion, økonomi, kvalitet og design.

Vi driver desuden entreprenørvirksomhed, vognmandsforretning og maskinstation samt tilbyde diverse serviceydelser relateret til byggesektoren. Endvidere har firmaet egen grusgrav og leverer sand og grus fra egne grusgrave.

Svend Aage Christiansen A/S

Kvalitet

På basis af et miljø- og arbejdsmiljømæssigt bæredygtigt grundlag er det vores overordnede politik at have status som en seriøs producent og leverandør inden for alle sine virkeområder. Derfor arbejdes der i firmaet konstant på at forbedre kvaliteten og kvalitetssikringen af de produkter og af det arbejde, der udføres. Medarbejdere hos os har pligt til at gøre alt for, at det arbejde, de udfører, opfylder kravene til sikkerhed.

Vi vil:

  • Have et tæt samarbejde med sine kunder for at sikre, at deres forventninger og behov opfyldes.
  • Mindske miljø- og arbejdsmiljøbelastningen under hensyntagen til kvalitet og økonomi.
  • Tilskynde sine leverandører til at levere miljø- og arbejdsmiljømæssigt acceptable råvarer, hjælpestoffer, produkter og ydelser af god kvalitet.
  • Give sine medarbejdere den nødvendige uddannelse, træning og oplæring samt de nødvendige informationer og værktøjer, så de kan udføre deres arbejdsopgaver med den bedste kvalitet og sikkerhed for øje.

Miljø

Vi vil sikre, at alle ansatte efterlever relevant miljølovgivning.

  • Sikre, at alle ansatte efterlever relevant miljølovgivning.
  • Vurdere sine miljøpåvirkninger og reducere dem, hvor det er muligt.
  • Identificere miljøfarlige hjælpestoffer og fravælge disse, hvor det er muligt.
  • Give medarbejderne den nødvendige uddannelse, træning og oplæring samt de nødvendige informationer og værktøjer for at kunne tilgodese det omgivne miljø i deres daglige arbejde.

Historie

Firmaet Svend Aage Christiansen A/S grundlagdes i 1985 som en enkeltmandsvirksomhed af den dengang kun 22-årige murersvend Svend Aage Christiansen. Virksomheden startede med aktiviteter inden for anlægs- og byggevirksomhed med speciale i landbrugsbyggeri. Med kvaliteten i højsædet har Svend Aage Christiansen A/S igennem årene udvidet forretningsområderne betydeligt og beskæftiger i dag ca. 160 mand inden for hovedområderne byggeri, entreprenørvirksomhed, maskinstation, transportvirksomhed og råstofindvinding.

Svend Aage Christiansens er nu et af de største bygge- og entreprenørfirmaer i Nordjylland med kunder spredt over hele landet.

Historiske fikspunkter

1985 Virksomheden grundlægges
1994 50 % af entreprenørvirksomheden Evan Jensen I/S (omsætning 20 mio.) købes.
1999 Jerslev Maskinstation (omsætning 2,5 mio.) købes
1999 Eget autoværksted oprettes i Jerslev.
2000 Resterende 50 % af entreprenørvirksomheden Evan Jensen I/S købes.
2002 Det 40 år gamle vognmandsfirma R. Christensen og Søn overtages.
2002 Kirkholt Mørtel- og Grusværk (omsætning 5 mio.) købes.
2003 Byggefirmaet NI-SKO Byg ApS (omsætning 13 mio.) købes.
2003 Tømrerfirmaet Din lokale tømrer (omsætning 3 mio.) købes.
2003 Nyt hovedkontor og lager på 9.000 m2 købes og indrettes i Østervrå.
2010 Svend Aage Christiansen A/S kan fejre 25 års jubilæum.

Hellum 1985

Hellum 1985

Østervrå

Østervrå

Logoer

Svend Aage Christiansen

Svend Aage Christiansen A/S logo ikon

Logo ikon for Svend Aage Christiansen

Svend Aage Christiansen A/S logo

Logo vertikal for Svend Aage Christiansen

Svend Aage Christiansen A/S logo 2 linier

Logo horisontal 2 linjer for Svend Aage Christiansen

Svend Aage Christiansen

Svend Aage Christiansen A/S logo horizontal

Logo horisontal 1 linje for Svend Aage Christiansen